Werkgever

Maak het ons doel jouw medewerkers te laten slagen!

De naam van ons bedrijf is BNDRS, zeg maar Binders. Bij ons gaat het om het hebben van verbinding met elkaar en ook om verbonden te blijven. Het “wij” gevoel wat we zo sterk herkennen als het Nederlands elftal een finale speelt of hoe we elkaar steunen wanneer we als land in crisis zijn.

Zo zien we nu  tijdens de corona pandemie dat er veel mooie initiatieven ontstaan om de wereld weer een mooier plekje te maken. Deze initiatieven zorgen voor een enorme saamhorigheid en leiden tot leuke successen. In ieder geval geeft het veel energie. Het doel is bekend, we zijn in staat te analyseren wat nodig is om het doel te bereiken. Je autonomie komt ten volle aan bod.

Er breekt een nieuwe tijd aan. We hebben veel kunnen leren van onze situatie voor de crisis, en daar waar we straks voor staan is nog onzeker. Voor de crisis liepen we tegen een aantal beperkingen aan. Het was zeer moeilijk om aan geschikte medewerkers te komen. Misschien heb je dit probleem nog steeds. Maar er was meer.

  1.   79% van de medewerkers nam ontslag door gebrek aan waardering
  2.   23% kampte met burn-out gerelateerde klachten
  3.   33% van de nieuwe medewerkers had binnen het jaar de organisatie alweer   verlaten

Als we dezelfde stappen nemen als na de crisis van 2008, staan we binnen afzienbare tijd weer voor dezelfde uitdagingen. Het zit in de aard van de mens om terug te vallen in oude gewoonte waarbij de resultaten vaak voorspelbaar zijn.

Je kunt het ook anders aanpakken!

BNDRS is de expert in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zònder dat ze terugvallen in oude patronen. De voordelen die je als organisatie ervaart wanneer er saamhorigheid is. Het werkplezier voor je huidige medewerkers. Dit heeft ook zijn aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers die je straks weer hard nodig hebt. Laat BNDRS je helpen om jouw organisatie aantrekkelijk te maken en te houden voor jouw bestaande en nieuwe medewerkers. Laat deze mensgerichte aanpak van waarde te zijn voor je bestaande en nieuwe klanten.

 
Wat maakt de werkwijze van BNDRS uniek?

BNDRS legt de basis voor een leven lang ontwikkelen! De bovenstaande opsomming is een uiting van gebrek aan zelfkennis. (gebrek aan bewustzijn) Zonder bewustzijn is er geen goede basis voor je ontwikkeling en is er geen goede basis om keuzes te maken. Dit is essentieel omdat BNDRS zich als enige organisatie richt op een combinatie van het makkelijker nieuwe dingen leren, het  wegnemen van angsten en het wegnemen van beperkende overtuigingen!

BNDRS is middels een beproefde set van interventies in staat om oude pijn, angsten en belemmerende overtuigingen weg te nemen. Waar men eerst het lastig vindt keuzes te maken, ontstaat er na onze interventies een ongekend potentieel. Wij zijn in staat op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering te brengen in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte gebeurtenissen en emoties en (gevolgen) van trauma bij je medewerkers.

Bij BNDRS geloven wij dat wanneer je (jonge) medewerkers goed begeleidt of beter nog, laat begeleiden, dit de aantrekkingskracht van je organisatie vergroot. Goede begeleiding is van blijvende meerwaarde voor het leven. Daarom zetten wij in op HUMAN BEING MANAGEMENT!

De activiteiten van BNDRS zoals de HR ondersteuning of het begeleiden van bijvoorbeeld:

  • Traineeships, onboarding programma’s
  • BBL leerlingen
  • Coaching van MBO, HBO en WO schoolverlaters
  • Ontwikkelgesprekken van werknemers

Dit is altijd maatwerk en zal bijdragen aan het creëren van een HBM organisatie. In veel gevallen is hiervoor zelfs een subsidie regeling mogelijk. Wij kijken graag samen met jou hoe wij jouw medewerkers nog succesvoller voor jouw organisatie kunnen laten zijn.