Voor jou

Coaching voor jou

Of je nu merkt dat het niet zo lekker met je gaat of dat je op zoek bent naar waar je ambitie ligt, coaching is de tool om vooruit te komen. Onze uitgangspositie is dat het je niets hoeft te kosten.

We helpen je om ‘blokkades’ te herkennen

We helpen om jouw ‘blokkades’ te herkennen en op te heffen met effortless coaching. Door alles wat we door de jaren heen gewend zijn geraakt en doen wat ‘moet’, vergeten we soms wat we echt willen. En ja, we kunnen niet altijd alles doen wat we willen, of wel?

Wat doet een effortlesscoach voor jou

Een effortless coach leert je om niet tegen de stroom van het leven in te gaan, maar juist met de stroom mee. Je inkomen verdienen met wat je graag doet, gemakkelijk contact maken met anderen, vrijuit spreken en bewegen op belangrijke momenten. Dus waarom blijven hangen in je huidige situatie als het ook anders kan, ongeacht je huidige situatie.

We hebben dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van onze persoonlijkheid zijn geworden. Ongemak, onrust, spanning, stress en bezorgdheid. Gedachten als, kan ik het wel, ben ik wel goed genoeg, wordt ik wel gezien en gehoord. Doet het er toe dat ik hier ben. Allemaal vormen van angst die worden veroorzaakt door te veel bezig zijn met het verleden of de toekomst. Dit bepaalt voor een groot deel de keuzes die we nu maken en onze toekomst beïnvloeden.

Wat doet een effortlesscoach voor jou

Allereerst coachen we om je eigen antwoorden te vinden, zodat de oplossingen en doelen uit jou zelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. Als je die nieuw gevonden weg wil inslaan stuit hij bij de realisatie hiervan op al die oude remmingen en overtuigingen. Deze zijn onderbewust en trekken zich weinig aan van de bewust gekozen nieuwe koers. Dit gaan we met simpele technieken samen oplossen.

Wil je meer weten? Voor onze uitgebreide uitleg, klik hier.